+34 96 578 00 00 info@vivesponshomes.com

Vives Pons is een professioneel bedrijf dat alle gebieden van de vastgoed- en bouwsector bestrijkt. Ons portfolio bestaat uit een grote verscheidenheid aan huizen te koop in Dénia. Het commerciële team is verantwoordelijk voor het verstrekken van continu en gedetailleerd advies in het proces van kopen en verkopen van huizen.

Wat biedt Vives Pons aan?
Onder het team van professionals die deel uitmaken van het bedrijf zijn architecten, ontwerpers en interieurontwerpers. Ze hebben allemaal betrekking op de afdeling architectuur en constructie. Ze behandelen projecten van nieuw werk, hervormingen, rehabilitaties, energiecertificaten, onder anderen.

Transparantie in budgetten
Vive Pons biedt vertrouwen en transparantie in alle budgetten en biedt te allen tijde duidelijke en waarheidsgetrouwe informatie. Ze beschrijven de services en de kosten ervan. De klant kiest hoe en waar hij zijn geld investeert.
Nadat de “turn-key” -projecten zijn gepresenteerd, wordt er een budget voor gemaakt dat de klant goedkeurt. Zodra de uitvoering van het project begint, is de communicatie tussen het bedrijf en de klant constant met wekelijkse voortgangsrapporten door middel van gedetailleerde fotoreportages.
Zoals u ziet, is de mogelijkheid om huizen te koop te kopen in Denia, met de zekerheid van duidelijke rekeningen, altijd mogelijk en wanneer u de juiste professionals kiest.

Het zal een genoegen zijn om u te informeren!