+34 96 578 00 00 info@vivesponshomes.com

Project “Camí Vell Dénia-Xàbia” (nieuw werk in Dénia)

BESCHRIJVING VAN HET PROJECT

Dit huis is gelegen op een perceel met een gecompliceerde orografie. Een belangrijk werk van opgraving en de constructie van muren aan de achterkant waren precies. Deze muren zijn zichtbaar vanuit het interieur van het huis, in tegenstelling tot het uitzicht op de zee dat wordt verkregen uit de tegenovergestelde gevel. De uitdaging van het moeilijke terrein geleid tot de ontwikkeling van de drie afzonderlijke delen: het lichaam lage, gesloten en begraven met recreatief gebruik en is bijzonder vinoteca; het verhoogde lichaam, waar het slaapgedeelte zich bevindt; en het wijde lichaam, plaats van grotere sociale activiteit. Al deze gebieden bepalen samen het concept van de ruimte van dit project. Het huis reageert op de intentie om de interpretatie en het gebruik van de ruimte te bevrijden. In het huis is er een avant-garde en innovatieve lucht dankzij het bestaan ​​van een volledig domotica-installatie met een centraal automatiseringspaneel. Het is vermeldenswaard dat de verlichting van het hele huis is ontworpen en gedistribueerd om verschillende omgevingen te bieden. Het verlichtende lichaam van de trap, bijvoorbeeld, is gemaakt met een vliesgevel waardoor natuurlijk licht doordringt met de middagzon. De woonkamer maakt plaats voor het terras en het zwembad, beide met een prachtig uitzicht op de zee. In de tuin, in zen-stijl, vallen verschillende soorten bonsai op.