+34 96 578 00 00 info@vivesponshomes.com

Om een ​​huis aan de Costa Blanca te hebben, is het belangrijk om te wedden op de kwaliteit van het leven, zowel in de winter als in de zomer. Velen zijn de details die de aantrekkelijkheid van dit gebied rechtvaardigen: de aangename temperatuur en de zonnige dagen het grootste deel van het jaar; de prachtige stranden en baaien van kristalhelder water; de havens, met hun eersteklas restaurants en recreatiegebieden; de bergachtige gebieden waartussen de Montgó opvalt, die aansluit op twee van de meest aantrekkelijke populaties van de zone, Denia en Jávea.
De Costa Blanca dankt zijn naam aan de witte zandstranden die meer dan 200 kilometer van de Middellandse Zeekust beslaan. Markeert het noordelijke gebied met bestemmingen zoals Denia, Moraira of Jávea.
De noordelijke Costa Blanca biedt een perfecte mix van zee en bergen. Daarin kunnen we genieten van afgelegen baaien en stranden omgeven door groene valleien die worden gevoed door de regens van herfst en winter.
Er zijn veel villa’s met uitzicht op zee in heuvels. Denia, de grootste en meest populaire stad in het noorden, is een voorbeeld van dit soort stedelijke lay-out. Benissa, Jávea, Moraira en Altea tonen ook de invloed van hedendaagse architectuur vanuit hun bergen.